Kanelbrownies

En klassiker med en twist.

Svårighetsgrad: Låg

Arbetsinsats: Låg


Ingredienser

400 g smör
400 g mörk choklad (t ex Lindt Excellence 70%)
8 ägg
6 dl strösocker
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
4 tsk kanel

Så här gör man

Sätt ugnen på 200°.

Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i smöret på svag värme.

Vispa ägg och socker. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel.

Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Häll sedan i chokladsmöret och blanda ner det.

Klä en långpanna (40 x 30 cm) med bakplåtspapper. Häll smeten i långpannan.

Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Låt kallna och skär i rutor.

© 2020 Bakomaten. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång
Vi använder cookies för att möjliggöra en korrekt funktion och säkerhet på vår hemsida, och för att erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse.

Avancerade inställningar

Du kan anpassa dina cookie-val här. Aktivera eller inaktivera följande kategorier och spara ditt val.