Kanelbrownies

En klassiker med en twist.

Svårighetsgrad: Låg

Arbetsinsats: Låg


Ingredienser

400 g smör
400 g mörk choklad (t ex Lindt Excellence 70%)
8 ägg
6 dl strösocker
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
4 tsk kanel

Så här gör man

Sätt ugnen på 200°.

Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i smöret på svag värme.

Vispa ägg och socker. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel.

Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Häll sedan i chokladsmöret och blanda ner det.

Klä en långpanna (40 x 30 cm) med bakplåtspapper. Häll smeten i långpannan.

Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Låt kallna och skär i rutor.

© 2020 Bakomaten. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång